Nemokamas pristatymas iš 28,90 €
Išsaugoti pirkinių sąraše
Sukurti naują pirkinių sąrašą
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g
TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g

TROPICAL Pond Pellet Mix 10L\1300g

  • Daudzkomponentu barība koi, zelta zivtiņām un citām dārza dīķos un zivju dīķos audzētām dekoratīvajām karpveidīgajām zivīm.
15,09 €
bendrasis / gabals
Pēc pasūtījuma izgatavots produkts
Pēc pasūtījuma izgatavots produkts
30 dienų, kad būtų galima lengvai grąžinti
Šio gaminio negalima įsigyti stacionarioje parduotuvėje
Saugus apsipirkimas

Pond Pellet Mix ir pilnvērtīga barība peldošo bumbiņu veidā koi, zelta zivtiņām un citām dekoratīvajām karpveidīgajām zivīm, kas tiek audzētas dīķos. Labi sabalansēta formula, kas satur augu un dzīvnieku barības vielas, kā arī vitamīnus un mikroelementus, nodrošina lielisku veselību un stāvokli. Barība pilnībā apmierina zivju uztura vajadzības, vienlaikus izceļot to sarkano un zeltaino krāsojumu. Dīķa granulu maisījumu labprāt ēd arī daži dīķa abinieki un vēži. Zivis, kas regulāri barojas ar Pond Pellet Mix, ir veselīgas, dzīvības pilnas un skaisti iekrāsotas.

Regulāra barošana ar Pond Pellet Mix uztur zivis lieliskā kondīcijā un veicina līdzsvarotu augšanu un attīstību. Pateicoties zemajam fosfora saturam, barība neveicina aļģu augšanu dīķī. Lietojiet barību no agra pavasara līdz vēlam rudenim, kad ūdens temperatūra ir virs 10°C, kā arī laikā, kad mazās zivis ziemo telpās.

Prekės ženklas
Gamintojo kodas
5900469412060
Serija
Reikia pagalbos? Turite klausimų?Užduokite klausimą ir mes iš karto atsakysime, o įdomiausius klausimus ir atsakymus paskelbsime kitiems.
Produkto užklausa
Jei pirmiau pateikto aprašymo jums nepakanka, atsiųskite mums savo klausimą apie šį gaminį. Atsakysime kuo greičiau. Duomenys tvarkomi laikantis privatumo politika. Siųsdami jį sutinkate su jo nuostatomis.
Parašykite savo nuomonę
Jūsų vertinimas:
5/5
Pridėkite savo gaminio nuotrauką:
pixel